architectuur

ontwerpbureau

voor architectuurWij begeleiden

jouw (ver)bouwproject

Bouwen of verbouwen, dat doe je niet zomaar even tussendoor. Je hebt een duidelijk plan voor ogen en besteedt best wat tijd, energie en geld om je droomproject te realiseren. Het is dan ook belangrijk om een partner te vinden die je kan vertrouwen en die je begeleidt doorheen alle stappen van het (ver)bouwproces. Iemand op wie je kan rekenen, die luistert en die met je meedenkt.

Betrokken bouwpartner

Atelier JACK staat voor ontwerpen met een hoek af, maar altijd met een meerwaarde voor het project. Ontwerpen die er goed uitzien, zonder in te boeten aan functionaliteit en comfort.

De uitvoering laten we over aan specialisten. Wel blijven we graag nauw betrokken en volgen we elk project van dichtbij op. Zo ben jij zeker van een resultaat dat aansluit bij wat jij voor ogen hebt, binnen het vooropgestelde budget en timing.

Samen maken we werk

van jouw project

Heb je (ver)bouwplannen en wil je die graag met ons bespreken? Heb je een nieuwe woning op het oog en zoek je iemand voor onafhankelijk en deskundig advies? We spreken graag af voor koffie met advies op maat!

Bezorg ons zoveel mogelijk informatie over jouw project (wat, waar, wanneer, budget …). Op die manier kunnen we je sneller en beter helpen.

Highlights


klik op de afbeelding voor meer details


Laat je inspireren door onze realisaties

Contacteer ons voor jouw (ver)bouwproject