nieuws

februari 2022


Onze bv is een feit: Vanaf nu is onze officiële naam atelier JACK architecten bv!


november 2021


Onze collega karen stopt bij ons, ze gaat zich meer toeleggen op haar taak als lesgever aan het KASK. We blijven elkaar volgen in onze verdere carrières. We wensen haar veel succes toe op haar verder pad in het leven. We blijven als atelier JACK verder werken aan jullie projecten met vol enthousiasme en nog steeds met heel veel ambitie!


juli 2021


Het bouwverlof staat voor de deur. We hebben onze website eens een grondige update gegeven. Bij architectuur werden 13 projecten toegevoegd. Voor de interieurprojecten hebben we er 8 bijgevoegd.

Zo zien jullie waar wij allemaal mee bezig zijn!


18 maart 2020


atelier JACK in corona-tijden...

We blijven telefonisch en digitaal bereikbaar. We werken van thuis uit en proberen de combinatie werk met gezin zo goed mogelijk op te vangen, zoals zovelen. Al onze vergaderingen zullen indien mogelijk online georganiseerd worden of uitgesteld worden. Werfbezoeken zullen enkel doorgaan als er niemand aanwezig is op de werf om onnodige contacten te vermijden. Wij zullen de werfbezoeken ook alleen laten doorgaan indien onoverkomelijk vanwege planning of onveilige situaties.


Hou het veilig en zorg voor elkaar!
mei 2020


Bedankt, fijne collega, we gaan je missen...

Bedankt voor de fijne samenwerking en de mooie vriendschap.


Jennifer heeft besloten om haar eigen weg in te slaan.

We wensen haar heel veel succes toe in al haar nieuwe ondernemingen.Publicatie 2020 VT-WONEN 


Joepi! Het schrijftafeltje JACK gilt wordt vermeld in het artikel KUNST van KATRIEN MESTDAGH op pagina 11 van het tijdschrift VT-wonen (n°01-2020). Op de online versie van het artikel ' INTERIEURTREND DIE ONS HART SNELLER DOET SLAAN: GLAS-IN-LOOD !' met Katrien Mestdagh, staat ons schrijftafeltje met naam en toenaam en met foto.... 


30 oktober 2019


Het schrijftafeltje JACK gilt werd ingediend in de prestigieuze wedstrijd

CRAFTPRIZE 2020 | LOEWE FOUNDATION

Dit in samenwerking met Atelier Mestdagh, Sergeant Oak en Studio Basalt


Indienen was een spannend momentje toen de website even plat lag, maar het is gelukt! 

Nu is het uit onze handen en wachten we eind januari af voor meer nieuws. 


28 en 29 september 2019


atelier JACK staat zij aan zij met Atelier Mestdagh op de The Brussels Design Market in Tour & Taxis met de lancering van het meubel 'JACK gilt'.


We vinden het fantastisch om ons ontwerp op de wereld los te laten! We vertellen je graag in real life hoe de samenwerking tot stand kwam en we tonen je het levendige resultaat van deze local love story.

Ben je zo enthousiast als wij?  Kom dan langs op zaterdag 28 of zondag 29 september in Tour&Taxis in Brussel en vind ons terug op stand nr. 44. 


https://www.designmarket.be/

19 september 2019


atelier JACK staat zij aan zij met Atelier Mestdagh op de vernissage in Maison Johanne Riss, georganiseerd door atelier Gabriels met het meubel 'JACK gilt'...


Het is de sneak preview van een gloednieuw ontwerp van atelier JACK op vraag van Atelier Mestdagh.

Ben je ook benieuwd naar het resultaat van deze local love story?

Kom JACK gilt ontdekken op deze verfrissende vernissage!