diensten

atelier JACK begeleidt jouw interieurproject


Heb je reeds gebouwd of verbouwd en is het tijd om de woning aan te kleden en er een gezellig nest van te maken?


Of ben je uitgekeken op je huidige interieur en wil je een verfrissend en inspirerend interieur?


atelier JACK glimlacht breed wanneer we met jou kunnen kijken naar je interieur en kunnen brainstormen over een nieuwe indeling, of een nieuwe aankleding van de ruimtes. Met de potlood in de hand laten wij onze creativiteit de vrije loop en bedenken we een wijs ontwerp waarin ons ‘hoekje af’ kenmerkend is. Het resultaat is een plek waarin jij je thuis voelt, waarin jij je helemaal op je gemak voelt en dat zonder in te boeten op gebruiksgemak.

Kriebelt het om te onderzoeken wat wij voor jou en je interieur kunnen betekenen? Stuur ons gerust een mailtje en we maken een afspraak! 


atelier JACK begeleidt jouw (ver)bouwproject


Zit je met (ver)bouwplannen en wil je eens horen wat een architect voor jou kan betekenen? Stuur ons een mailtje en we maken een afspraak om samen te zitten.


In dit kennismakingsgesprek luisteren we naar jou, naar jouw wensen, budget en timing.

We geven je onze werkwijze mee, waarin we uitleggen welke taken wij als architect op ons nemen, welke verschillende bouwpartners bij een (ver)bouwproject komen kijken en hoe wij jou bijstaan om al deze bouwactoren en acties tot een overzichtelijk geheel te brengen.

We bespreken hoe we jouw budget beheersen doorheen alle stappen van het (ver)bouwproces en we geven je een rudimentair zicht op een mogelijke planning van het project.


Geprikkeld om met ons samen te zitten?


Stuur ons een mailtje met volgende info om ons zo snel mogelijk inzicht te kunnen geven in jouw wensen:

   - Hoe ben je bij atelier JACK beland?
     via vrienden, social media, de website, ...?

   - Kan je kort je project toelichten? 
   - Waar is het project gelegen? 

   - Welke planning heb je voor ogen? Wanneer wil je starten of wil je de werken afgerond zien? 

   - Welk budget voorzie je? 

   - Heb je eventueel zelf al info opgevraagd bij de Dienst Stedenbouw/Monumentenzorg (verkavelingsvoorschriften, RUP/BPA)?

   - Hoe zie je de rol van de architect in jouw project? Graag geven we al mee dat we niet enkel een bouwaanvraag indienen zonder werfopvolging. Deonthologisch mag dit ook niet volgens de Orde van Architecten. 

Heb je zin in een heel specifieke ingreep in je interieur of exterieur?

 

Ben je op zoek naar die ene kast op maat die de zitruimte enerzijds de functionele opbergruimtes aanbiedt en anderzijds karakter geeft aan de ruimte? Een eye-catcher die juist opvallend aanwezig kan zijn, of voor rustige eenheid zorgt in de woning?


Zou je graag de hele familie of al je vrienden willen samenbrengen rond een grote, uitnodigende tafel, maar vind je niet wat je zoekt? Wij zitten graag met jou aan tafel ;) om je droom te realiseren. Om een unieke tafel te ontwerpen en te laten uitvoeren die afgestemd is op jouw wensen en die past in jouw woning (of tuin!).


Wil je je graag terug trekken in je (wo)man-cave, maar ontbreekt er nog dat ene loungemeubel waarin je helemaal kan wegzakken? Wij spannen ons graag in voor dat perfecte hoekje waarin jij tot rust kan komen. 


Heb je zin in een uniek stuk dat afgestemd is op jou?
Stuur ons je wensen door en we zitten snel eens samen!

atelier JACK als wooncoach!


Wil je een nieuwe woning kopen en heb je graag onafhankelijk en deskundig advies over je toekomstige aankoop? Wij staan je graag bij in je zoektocht! We gaan zo vaak mee als je wil naar de door jouw uitgekozen panden en bespreken ter plaatse (of op café) de troeven en eventuele minpunten. Zo coachen we jou naar het maken van een onderbouwde keuze. 


Kriebelt het om met de lente-schoonmaak nieuw leven in te blazen in je huis en zou je graag concreet advies ter plaatse willen?
Wij komen graag langs voor koffie met advies op maat ;)

We coachen je naar de volgende stappen die jij kan ondernemen om je dromen weer tastbaar te maken en we helpen jou om ervoor te gaan!