I1805

1805

J&E

renovatie interieur gelijkvloers

Sint-Amandsberg

2018-2019


inrichten van de leefruimte met keuken

De bestaande keuken oogde te donker, was onvoldoende ruim en zat ongelukkig rond een betonnen kolom. In de leefruimte ontbrak het aan samenhang en gezelligheid.
In het nieuw ontwerp kozen we ervoor de keuken met eettafel aan één kant te houden in een strakke vormgeving. De overige ruimte gaven we aan de zithoek. De nis aan de inkom werd benut om een boeken- en leeshoek in te richten op een podium. Zo werd de zithoek beter afgelijnd wat de ruimtelijkheid ten goede kwam.


ontwerp fijn stalen rek
De betonnen kolom ontdoen we van overbodig metselwerk en het fijnere eindproduct werken we in in een op maat gemaakt stalen rekje dat via een plafondrail en wieltjes onderaan verplaatsbaar is en mee helpt de ruimtes te definiëren.


>> instagram