I1508

1508

B&C

renovatie interieur

Gent

2016


meubilair uitgevoerd door

Het Groene Goud


inrichten van één verdieping in 3 kinderslaapkamers met een ontspanningsruimte

De verdieping delen we in met een speelse, schuine lijn van de voor- naar de achtergevel. Aan één zijde is de vloer uitgewerkt in massief, eiken parket; aan andere zijde in witte gietvloer. In de ontspanningsruimte wordt de lijn benadrukt door een vloerverlichtingstrip. Doorzichtig glas naast de blokdeuren maakt de schuine lijn visueel doorheen de ruimtes en verbindt op deze manier de kinderslaapkamers.


ontwerpen van een badkamer 

De kinderbadkamer hebben we uit de ‘kinderverdieping’ gehaald en plaats gegeven op de tussenverdieping. Ruimtelijkheid en extra bergruimte waren hierin van belang bij de opdrachtgever. Bij het binnenkomen in de badkamer kan je doorheen de op maat gemaakte kastenwand in de douche kijken via een binnenraam.